KOKEELLINEN rokote matkan ehtona – Paljon haittavaikutusilmoituksia – Koronarokotustodistus käyttöön toukokuussa

Fimeassa on käsitelty alle 5 kuukaudessa koronarokotteista tulleita haittavaikutusilmoituksia yli 2000 kappaletta, ja niistä noin puolet on vakavia, eli usein sairaalahoitoa vaativia. Myös kuolemia on ilmoitettu paljon.

Lisäksi haittavaikutusilmoituksia on jonossa eli odottamassa käsittelyä lähes 2000 kpl. Em. tieto on saatu Fimealta kirjallisen tiedustelun vastauksena. Koronarokotukset aloitettiin Suomessa 27.12.2020.

https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset

https://www.fimea.fi/tietoa_fimeasta/koronavirus-covid-19-/koronarokotteiden-haittavaikutusilmoitukset/viikkoraportti

Finnair hyväksyy koronarokotustodistuksen ehtona matkustamiselle. Vaihtoehtona on jopa yli 200 € maksavan negatiivisen koronatestitodistuksen esittäminen tai todistus sairastetusta koronavirusinfektiosta. 

Monet ottavat mieluummin heille ilmaisen kokeellisen rokotteen kuin maksavat satoja euroja testistä. Koronarokotus, negatiivinen koronatestitulos tai todistus sairastetusta koronasta on ehtona maahantulolle myös mm. satamissa. 


https://yle.fi/uutiset/3-11903261

Virossa asuva Jari joutuu assistenttina toimivan vaimonsa kanssa matkustamaan työn vuoksi Suomessa 40-45 kertaa vuodessa. 
Jarin työterveyshuolto on Mehiläisessä.

Ajanvaraus testiin tapahtuu lääkärin puhelinajan ja lähetteen kautta, joka maksaa 39 €. Testi maksaa 249 € ja testitodistuksen kirjoittaminen maksaa 39 €, eli yhteensä 327 €. Kun vaimo tulee mukaan, niin kokonaiskustannus testitodistuksille on 654 €.


Testaus vaaditaan joka ikinen kerta. Todistus saa olla enintään 72 tuntia vanha, ja kun rajan ylittää, paperi on mitätön. 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/virossa-asuva-jari-matkustaa-tyonsa-vuoksi-suomen-ja-viron-valia-jatkuvasti-tallainen-hintaero-testeissa-on-maiden-valilla-en-voi-uskoa-korviani/8095280

Koronarokotteet ovat kokeellisia.

Astra Zenecan rokotteen tutkimukset jatkuvat helmikuuhun 2023.  https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04516746

Modernan rokotteen tutkimukset jatkuvat joulukuuhun 2023. 
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03897881

Pfizerin rokotteen tutkimukset jatkuvat tammikuuhun 2023.
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728

Lakimies: THL antaa koronarokotteista turvallisen kuvan väärin perustein. https://suomentulevaisuus.net/lakimies-thl-antaa-koronarokotteista-turvallisen-kuvan-vaarin-perustein/

Klikkaa keskustelufoorumille.Klikkaa keskustelufoorumille.
spot_img

Ajankohtaista

Aiheeseen liittyvää