Lakimies: THL antaa koronarokotteista turvallisen kuvan väärin perustein

Nokia Mobile Phonesin ex-lakiasiainjohtaja Annu Palmu Facebook-seinällään 23.2.21: ”THL antaa rokotteista turvallisempaa kuvaa kuin rokotteiden valmistajat. Em. toiminta on vastuutonta ja pahimmillaan ihmisten terveyden ja hengen vaarantamista.

On erikoista, että THL ei korosta kansalaisille sitä, että kyseessä ovat täysin keskeneräiset koronarokotteet, joiden osalta testit ovat poikkeuksellisen vaillinaisia. THL ei avaa mRNA-rokotteen riskivaikutuksia millään tavalla.

Jokaiselle, joka ottaa rokotteen, jonka tuotekehitys on pahasti kesken, tulee ETUKÄTEEN TODISTETTAVASTI selvittää ne riskit, joita rokotteen ottamiseen liittyy.

Kukaan rokotteiden valmistajista ei voi taata rokotteiden turvallisuutta, koska kehitys on kesken, josta seuraa, että moni turvallisuuteen liittyvä seikka on lopullisesti ratkaisematta.

Valmistajat ovat vasta nyt, näiden annettavien rokotteiden avulla, saamassa kenttätietoa turvallisuuteen liittyvistä asioista.

USA:ssa FDA on antanut koronarokotteille ns. Emergency Use Authorisation luvan. Nimi kertoo, että kyse on hätäratkaisusta, joka liittyy kesken kehityksen olevaan riskituotteeseen.

Kyseessä ovat Experimental Vaccines eli kokeelliset rokotteet. Kuten THL:n Hanna Nohynek toteaa, ”kyse on jostain täysin uudesta ja uraauurtavasta”. Tässä mittakaavassa!

Kansalaisia ei saa johtaa harhaan. Kyseessä ovat keskeneräiset rokotteet, joiden toimivuuteen ei voida täysin luottaa, joiden turvallisuuteen ei voida täysin luottaa, mutta joita koko kansa nyt siitä huolimatta kannustetaan ottamaan.

THL ei omilla sivuillaan kerro suomalaisille niistä maailmalla hyviksi ja toimiviksi todistetuista lääkkeistä, joilla korona saadaan alkuvaiheessa hoidettua. Suomalaisten tulisi kysyä asioista kirjallisesti suoraan THL:n johdolta ja FIMEA:n johdolta.

Käytännössä meillä on Suomessakin tilanne, jossa koronan levinneisyys on täysin epäselvä PCR-testin epäluotettavuuden vuoksi. Nyt kansalaisille on syntynyt käsitys vakavasta sairaudesta, joka on levinnyt valtavasti, ja johon ei olisi olemassa lääkitystä.

PCR-testi ei ole koskaan todistanut mistään sairaudesta tai siitä, onko henkilö taudinkantaja tai levittäjä. Testin kehittänyt Nobel-palkittu Kary Mullis kuoli elokuussa 2019. Hän on useammassa yhteydessä todennut, että tällä PCR-testillä ei tehdä sairausdiagnoosia. Ikävä kyllä hän ei ole enää täällä joukossamme huutamassa tätä kovaan ääneen.

Jos olette ottamassa rokotusta, vaatikaa itsellenne valmistajan rokotteesta antamat tuotetiedot suomeksi ennen kuin otatte rokotuksen. Hankkikaa myös tietoja näiden keskeneräisten rokotusten haittavaikutuksista. Niitä on saatavissa todella paljon ympäri maailmaa.

Euroopan lääkeviraston (EMA) Suomen viranomaisille antamien ohjeiden mukaan jokaiselle, joka ottaa näitä rokotuksia, on etukäteen selvitettävä, mihin rokotettava on ryhtymässä. Hänen on ymmärrettävä ottavansa täysin keskeneräisen rokotteen, jonka kaikista terveysvaikutuksista rokotevalmistajalla ei ole tietoa.

Ketään ei saa koskaan pakottaa tai suostutella tällaisten rokotteiden ottamiseen. Toisen alentunutta kykyä ymmärtää mitä on tekemässä itselleen, ei saa käyttää hyväksi. Suuri määrä ihmisiä on kuollut näihin rokotuksiin jo tähän mennessä, ja monet ovat vammautuneet loppuelämäksi.”

Klikkaa keskustelufoorumille.Klikkaa keskustelufoorumille.
spot_img

Ajankohtaista

Aiheeseen liittyvää