Suurkulkue vappuna 1.5. (la) klo 14-18 Helsingissä – Laulua, jumppaa, kansanmikki ym.

SUURKULKUE – pienin askelin on yhteiskävely 1.5. (lauantaina) Suomen lippujen liehuessa. Kutsumme Suomen kansan muistelemaan millaista on normaali arki. Kokoontuminen klo 14 Finlandia-puistossa, josta jatkamme Esplanadin puistoon.

Luvassa on yhteislaulua, yhteisverryttelyä ja mahdollisuus ilmaista mielipiteensä kansanmikkiin. Lisäksi palkitsemme parhaan vappuasun 50 euron lahjakortilla.

Haluamme Suurkulkueella tuoda näkyväksi miten koronarajoitukset vaikuttavat negatiivisesti yhteiskuntaamme, kuten ravintola-, matkailu- ja kulttuurialoihin sekä lasten, nuorten ja vanhusten hyvinvointiin. 

Kutsumme mukaan kävelemään kaikkien alojen ihmiset, joita vallitseva tilanne on kohdellut kaltoin. Haluamme luoda iloa ja toivoa kaiken epävarmuuden keskelle. Lähetämme selkeän viestin päättäjille: ratkaisukeinot eivät saa olla ongelmaa tuhoisampia.

Suurkulkueen toimintaan osallistuu tavallisia ihmisiä: sinkkuja, vanhempia, opiskelijoita ja oppineita, duunareita ja töitä etsiviä, vanhoja ja nuoria, joita yhdistää yksi asia: huoli yhteiskuntamme hyvinvoinnista.

Myös Sinä olet tervetullut!


SUURKULKUE – pienin askelin

Seuraa kulkuetta:

Facebook: facebook.com/suurkulkue

Telegram: t.me/suurkulkue

Twitter: twitter.com/suurkulkue

Klikkaa keskustelufoorumille.Klikkaa keskustelufoorumille.
spot_img

Ajankohtaista

Aiheeseen liittyvää