Ylen valeuutinen: 1002 koronakuollutta – Lähde eli THL ei huomioi oikeaa kuolinsyytä – 95 %:lla pitkäaikaissairauksia – Kuolleiden mediaani-ikä 82 v.

Yle uutisoi päivittäin koronakuolemista, vaikka lähde eli THL kertoo omilla sivuillaan ”koronaan liittyvistä kuolemista”. Jälkimmäisiä on ollut 1,5 vuodessa noin tuhat, mutta ilman pitkäaikaissairauksia koronan kanssa on kuollut vain noin 50 keskimäärin hyvin vanhaa henkilöä. Yle ilmoittaa siis 20 kertaa liian suuren luvun. Ylen ja THL:n numerot kattavat koko vuoden 2020 sekä vuoden 2021 tähän asti. Miksi tilastoa ei nollattu 1.1.2021?

Aina kun näette valheellista uutisointia, niin siitä kannattaa tehdä ilmoitus Julkisen sanan neuvostolle (JSN).

http://www.jsn.fi/kantelun_ohjeet/

Vaikka ”koronatartuntoja” on ilmoitettu jo pitkään useita tuhansia viikottain (pääosin täysin oireettomilla eli terveillä, ns. altistuneilla ihmisillä), niin tästä huolimatta Suomen teho-osastoilla on koko ajan keskimäärin vain 15-25 potilasta. Tehohoidon kapasiteetti riittää 500-1000:lle. Sairaalapaikkoja on yhteensä yli 20.000, joista ns. koronapotilaiden käytössä on kaikkiaan alle 100. Millekään rajoituksille ei siis ole minkäänlaisia oikeita perusteita.

Lääkärilehti 27.3.2020: ”Tuhat tehohoitopaikkaa saadaan kasaan”. Sama määrä tehohoitopaikkoja saadaan edelleen järjestettyä tarvittaessa. Nyt käytössä on vain noin 2 % koko kapasiteetista. Mistään kriisitilanteesta ei todellakaan ole kyse.

https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/rdquo-tuhat-tehohoitopaikkaa-saadaan-kasaan-rdquo/

Koronan kanssa samojen oireiden influenssaan kuolee normaalivuosina 500-1000 suomalaista. 2020 ja 2021 influenssakuolemia ei väitetysti ole ollut juuri lainkaan, koska ne kaikki on merkitty tilastoihin koronana. Alla näkyy THL:n raportointia.

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

THL. ”Seurantatiedoissa (tartuntatautirekisteri) kuolema luokitellaan COVID-kuolemaksi jos henkilö on ennen kuolemaansa (kuukauden sisällä) testattu COVID-positiiviseksi. Varsinaista kuolinsyytä seurantajärjestelmä ei rekisteröi, eikä huomioi esim. kuolintodistukseen kirjattavia diagnooseja.”

https://suomentulevaisuus.net/thl-covid-kuolemaksi-merkitaan-ilman-kuolintodistuksen-tietojen-huomioimista

Ylen valeuutinen: ”Koronakuolleita 1002 Suomessa”. Oikeasti kyse on ns. koronaan liittyvistä kuolemista, eli luvuissa ovat mukana myös kaikki ne henkilöt, jotka eivät ole kuolleet koronan vuoksi, vaan positiivisen (ja useimmiten virheellisen) koronatestituloksen kanssa. Ennen WHO:n 3/2020 antamaa määräystä pitkäaikaissairaudet merkittiin useimmiten pääkuolinsyyksi. Tämän aikaisemman kirjauskäytännön mukaan Suomessa olisi ollut noin 50 koronan kanssa ilman pitkäaikaissairauksia kuollutta ajalla 1.1.2020-11.8.2021.

Lääkäri: Koronadiagnoosiin riittää arvaus
Tutkija: Lähes kaikki positiiviset koronatestitulokset voivat olla vääriä
Klikkaa keskustelufoorumille.Klikkaa keskustelufoorumille.
spot_img

Ajankohtaista

Aiheeseen liittyvää